Skip to main content

Over ons

Ivo van Mulken en Claudia Verploeg namen eind 2015 de nieuwe ‘Piraat’ over van Frank Dhaenens. Terugkijkend is het jonge West-Zeeuws-Vlaamse stel blij dat men de grote stap heeft aangedurfd. Claudia: ,,Het is hartstikke druk maar met ons gemotiveerde team kunnen we die drukte prima aan. We krijgen veel complimenten van onze gasten voor de keuken en vriendelijke bediening.’’

CADZAND-BAD – Binnenkort zetten Ivo en Claudia samen met Frank Dhaenens een nieuwe uitdagende stap. De Piraat gaat uitbreiden. Begin juni gaan de deuren open van Captain’s Paradise, een kleine zaal met een eigen sfeer. Claudia: “Het past in de vernieuwing van Cadzand-Bad. De badplaats verandert snel.” De komst van jachthaven, de vernieuwing/uitbreiding van verschillende hotels en het vakantiepark van Roompot zorgen voor extra drukte. In de zomerpiek telt het team van De Piraat wel 35-tal fullen parttimers.

Captain’s Paradise krijgt een eigen kaart met gerechten met een mediterrane touch. “Je kan er in een ontspannen sfeer genieten van al het heerlijks uit de zee. Uiteraard hebben we ook andere specialiteiten op de kaart.”

De Piraat onderscheidt zich qua bouwstijl van de andere paviljoens aan de WestZeeuws-Vlaamse kust. ARCAS Architecture & Urbanism uit Knokke ontwierp in opdracht van Frank Dhaenens een markant gebouw. Daarbij kan het begrip duurzaamheid met hoofdletters worden geschreven. Dat blijkt onder andere uit de keuze voor gecertificeerd tropisch padoekhout. Wie binnen zit heeft door de vele raampartijen altijd panoramazicht op zee.

Captain's Paradise is gesloten

Vanaf januari 2021 komt Captain's Paradise bij de Piraat, wat inhoud dat Captain's Paradise niet meer zal bestaan. We gaan met beide panden verder onder de Piraat! Wij zijn met zijn allen erg enthousiast met deze nieuwe uitdaging. We zullen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden.